Nyheter

FEDRELANDSPOSTEN

Posten for folk og fedreland

 

De siste nyheter fra nord til sør i Fedrelandet

Nyheter, debatt og gode idéer

*************************************************************************

Oslo kommune ansetter kun muslimer, men ingen sikher fra India

 

Publisert 13. april 2018

Odd Olav Bjørn

Jeg har jobbet som taxi sjåfør i 18 år, men jeg klarer ikke å få jobb hos Oslo kommune og selskapet Sporveien AS. Jeg har lyst til å jobbe med buss, t-bane og trikk, men de ansetter meg ikke. Jeg ser at de kun ansetter muslimer. Det er muslimske bussjåfør, trikksjåfør og t-bane sjåfør. Oslo kommune sier de ønsker å være multikulturell, men ansetter kun muslimer. Jeg har sendt mange søknader, men alltid fått avslag. Når jeg tar en tur i bussen og t-banen ser jeg at kvinner i hijab jobber for sporveien. Det er ikke multikulturelt nå et selskap eid av Oslo kommune kun ansetter muslimer. Jeg er ikke etnisk norsk. Jeg er Sikh fra India og føler meg diskriminert av Oslo kommune og Sporveien AS. Oslo kommune ansetter kun muslimer, men ingen sikher fra India.

 

 

Den skyldfølelsen en viss gruppe av nordmenn åpenbart har i forhold til de fargede.

 

Publisert 8. april 2108

Nils Bjørnstad

 

Et innlegg i media (MSM) i april 2018 har på en særdeles tydelig måte satte ord på den skyldfølelsen en viss gruppe av nordmenn åpenbart har i forhold til de andre, nemlig de fargede.

 

En lærer og masterstudent er redd for at hun, til tross for all sin velvilje for hijab og hijabbrukere, ved å omtale muslimer som en sårbar gruppe kan ha kommet til å krenke dem, og hun problematiserer hvorvidt hun som hvit kvinne i det hele tatt har rett til å kommentere hijabbruk.

 

En norsk lærer oppfatter seg altså som en representant for kolonialisme og postkoloniale maktforhold. Dette er absurd. Vanlige mennesker i Vesten i dag kan umulig gjøres ansvarlige for kolonialismen som var noe overklassen holdt på med, og som uansett opphørte for 60–70 år siden – og for Danmark-Norges vedkommende omkring 1800 da den transatlantiske slavehandelen ble forbudt. Og er det noe norsk skole med sin bekjennelse til toleranse, menneskerettigheter og multikulturalisme ikke kan beskyldes for, er det å representere postkoloniale holdninger.

 

 

Islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår fremtid

 

Publisert 6. april 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Det finnes ingen tvil lenger om hvordan Den Europeiske Unionen ser på Europas fremtid. EU-toppen Frans Timmermans forklarte på et møte med ti imamer at "islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår fremtid". I en tid der alt flere er bekymret over den økende islamiseringen av samfunnet, så slår EU knyttneven i bordet for at religionen skal få ytterligere fotfeste.

 

Nylig ledet EU-kommisjonens vise-president, og millionæren, Frans Timmermans, et møte med ti ledende imamer fra seks EU-land. (Tyskland, Frankrike, Nederland, Italia, Belgia og Bulgaria). I forbindelse med møtet kom Timmermans med følgende uttalelse på en pressekonferanse: «Hvordan vi hjelper våre innbyggere, uansett bakgrunn, å omfavne det mangfoldet som er virkeligheten i de europeiske nasjonene, kommer til å avgjøre hvordan vår felles framtid blir», sa vise-presidenten som er kjent for sin unnfallenhet overfor islam.

 

 

14-åringer slo politifolk i Oslo

 

Publisert 2. april 2018

Odd Olav Bjørn

 

En ungdomsgjeng slo politiet, som forsøkte å forhindre en slåsskamp.

Flere politifolk ble slått av en gjeng med ungdommer da de ville hindre et slagsmål i Oslo sentrum natt til mandag 2. april 2018. Politiet fikk melding like før klokka 01 om at det sto ungdommer utenfor kjøpesenteret Byporten i Oslo sentrum, og at det virket som det brygget opp til slagsmål internt i gjengen, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo-politiet. – Da vi kom dit med flere patruljer, var det flere som satte seg opp mot politiet og slo flere av våre mannskaper. – Men på grunn av deres lave alder ble de kjørt hjem til sine foreldre/foresatte for en bekymringssamtale, sammen med barnevernsvakten. Vi varsler også lokalt barnevern, for videre oppfølging.

 

Det ser ikke ut til at NTB ved Bård Idås, TV 2 ved Kjersti Johannessen eller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo-politiet, ønsker å fortelle leserne at dette er innvandrere. De opptrer dermed som kollaboratører for innvandringen, jfr. Milorg.no og Repatriering.no

 

 

Det lønner seg ikke økonomisk, det de gjorde som åpnet portene

 

Publisert 1. april 2018

Oddbjørn Jonstad

 

En markant endring av den demografiske grunnstrukturen i det norske samfunnet inntraff da befolkningsandelen med ikke-norsk bakgrunn gikk fra å være minimal til å bli anselig, i skrivende stund en femtedel ifølge Statistisk sentralbyrå, hvorav nesten en halv million er ikke-vestlige. Har dette styrket eller svekket Norge? Er samfunnslegemet blitt skadet eller sunnere av den brå endringen, eller er den kanskje uten merkbar effekt?

 

Forandringen representerer etter min mening så avgjort en forverring, en svekkelse av oss som nasjon, og dét på en måte som ikke lett kan korrigeres. Leser man mellom linjene, ser man samme konklusjon antydet også i de ansvarlige myndigheters omtale av fenomenet. Det lønner seg ikke økonomisk, det de gjorde som åpnet portene, tvert imot medfører endringene en massiv utfordring som truer selve velferdssamfunnet.

 

Svært mange av dem som er kommet inn, er nemlig uten evne til å forsørge seg selv og sine store familier i en moderne økonomi som den norske. De har hverken utdannelsen, kulturforståelsen eller viljen til å gjøre gangs arbeide og karre seg oppover fra et beskjedent utgangspunkt til en velstand som ville gjøre dem til netto økonomiske bidragsytere. Isteden har vi invitert inn titusener, faktisk hundretusener med familiesammenføring, av individer som vil måtte holdes under armene av det offentlige dersom grav sosial armod skal unngås. I denne prognosen ligger intet løfte eller ens en rimelig formodning om fremtidig forbedring, og heller ikke om at noen reell integrasjon av det fremmede i det norske kan være i kjømda.

 

 

Innvandrergjeng antastet jenter i køen ved utested

 

Publisert 29. mars 2018

Inga Trones

 

Media har fått inn tips om at en 18 år gammel jente, sammen med noen kvinnelige familiemedlemmer, skal ha blitt antastet og trakassert av en gjeng innvandrermenn som samlet seg rundt jentene i køen til et utested i Stavanger. Hendelsen inntraff sent lørdag kveld, 24.03, rundt midnatt, ifølge en som kjenner fornærmede.

Jenta skal ha vært ute for aller første gang, i anledning sin 18-årsdag. Hun og andre kvinner i hennes familie stod i kø til utestedet Beverly Hills Fun Pub da en gruppe menn av utenlandsk bakgrunn skal ha omringet dem.

Kvinnen som har bursdag ser plutselig ikke de andre kvinnene lenger, hun er omringet av innvandrermennene, som fører hendene sine ned i buksene hennes og tar henne utenpå skrittet og på rumpa.

Etterhvert som gruppen nærmer seg inngangen stoppet mennene, og den gråtkvalte jenta klarte å komme seg unna.

 

 

Svenske myndigheter bestiller skuddsikre glass for å beskytte seg mot «terror»

 

Publisert 27. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

Svenske myndigheter har i mars 2018 bestilt terrorsikre vinduer og dører av et bygg for 18 millioner kroner. Det er enn så lenge svært hemmelig hvilken myndighet eller hvor i Sverige det skal installeres.

 

Under mye hemmelighetskremmeri har en svenske myndigheter et sted i Sverige bestilt skuddsikre og eksplosjonssikre vinduer og dører for 18 millioner kroner. Kjøperen er "svært hemmelig" skriver en nettside. Ifølge en pressemelding skal produktene beskytte mot "terrorangrep".

 

Det er glassprodusenten Hammerglass beliggende i det svenske tettstedet Förslöv som har fått sin største bestilling noensinne.

 

 

Vil bytte ut «Ja, vi elsker»

 

Publisert 25. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

SV-topp Oddny Miljeteig mener «Ja, vi elsker» er utdatert og at det er på høy tid med ny nasjonalsang med moderne innhold.

SVs gruppeleder i Bergen, Oddny Miljeteig, mener Norges nasjonalsang «Ja, vi elsker» er utdatert og kjønnsdiskriminerende. I et intervju sier hun at det er på tide å få en ny sang. – Slik jeg forstår det avløste sangen «Sønner av Norge». I så måte var det jo et steg fremover. Kvinnene er jo likevel fraværende i «Ja vi elsker». Det er de store mennene sangen handler om, sier Miljeteig.

 

Hun er allerede medlem av Norsk Dusteforbund, norskdusteforbund.no

 

 

Norge har nå 916.625 personer med innvandrerbakgrunn

 

Publisert 22. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Ved årsskiftet 2017/2018 var det 916.625 personer med innvandrerbakgrunn i Norge. Dette er 17,3 prosent av befolkningen, og en økning på vel 32.000 siden i fjor. Det tilsvarer nesten hele befolkningsveksten i fjor, som var 37.300. Folketallet i Norge 1. januar var 5.295.619.

 

Innvandrere utgjør nå 14,1 prosent av befolkningen, og barna deres, norskfødte med innvandrerforeldre, utgjorde 3,2 prosent.

 

Blant de vel 916.000 personene i Norge med innvandrerbakgrunn har 47 prosent (431.200) bakgrunn fra land i Asia og Afrika. Denne gruppen utgjorde 407.500 personer til samme tid i fjor. Syrere er nå den femte største innvandrergruppen i Norge. Til sammen er det registrert 27.400 innvandrere fra Syria, en økning på rundt 7.000 personer siden i fjor.

 

Oslo hadde 168.700 innvandrere og 54.100 norskfødte med innvandrerforeldre ved inngangen til 2018. Til sammen utgjør disse 33,1 prosent av hovedstadens folketall.

 

 

Hundrevis av unge jenter voldtatt og misbrukt gjennom 40 år

 

Publisert 15. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

Opp til om lag 1000 barn og unge i byen Telford i Storbritannia kan være skadelidende i det som er landets verste overgrepsskandale. Gjengene har forgrepet seg på jenter helt nede i 11-årsalderen.

Voldtektshelvetet i Telford skal ha pågått i hele 40 år. Jenter på 11 år og eldre har blitt lokket vekk fra sine familier, de er blitt dopet, slått og voldtatt i en epidemi som fortsatt pågår, ifølge ofrene.

 

Det er også kommet for en dag at ansatte i byens administrasjon anså de mishandlede barna som prostituerte og ikke som offer og at myndighetene har unnlatt å notere seg detaljer på gjerningsmennene av frykt for å bli stemplet som rasistiske. Gjengene som misbruker jenter over hele landet blir i britisk presse omtalt som asiater, men det er allment kjent at det fremst dreier seg om pakistanere.

 

 

To skadet i knivstikking i Bergen

 

Publisert 13. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

To personer er skadet i en knivstikking i Bergen sentrum, melder politiet i desember 2017. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet har kontroll på den antatte gjerningsmannen, men gir som vanlig ingen informasjon om etnisitet eller bakgrunn.

 

 

Livvaktavsnittet i PST er en veldig dyr seksjon

 

Publisert 9. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Livvaktavsnittet i PST ledes av Harald Thorp og holder til bak høye gjerder i et anonymt kontorbygg i Nydalen i Oslo. Det er her trusselsituasjonen mot politikere vurderes og avgjørelsen om hvilke sikkerhetstiltak som skal iverksettes tas. Tjenesten er krevende, både i form av kostnader til utstyr og reiser og menneskelige ressurser.

 

- Det er klart at jeg driver en veldig dyr seksjon hvor vi har store budsjetter, og skattebetalerne må bruke mye av sine skattepenger for å drive livvakttjenesten. Det følger dessverre en stor prislapp med på det vi gjør. Vi har dyrt utstyr. Vi reiser mye. Vi har mye overtidsbruk som koster mye penger. Sikkerhetsforanstaltninger er generelt veldig dyrt, sier Harald Thorp.

 

Dette er unødvendige utgifter politikerne påfører skattebetalerne fordi de ikke har nødvendig realitetssans når det gjelder innvandring.

 

 

Korrupsjon i Politiets Utlendingsenhet

 

Publisert 7. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Tilliten innad i Politiets Utlendingsenhet er skakkjørt. Det skyldes utro tjenere med utenlandsk opprinnelse som beskytter "sine egne" og snoker i etterretningsinformasjon.

 

En politimann ansatt i Politiets Utlendingsenhet (PU) ble i februar 2018 dømt til betinget fengsel i 15 dager for å ha snoket på «svært personlige opplysninger om flere navngitte personer i politiets registre». Totalt foretok han 69 søk i registre som var utenfor hans tjenestebehov. Dette anses som brudd på taushetsplikten. Det VG ikke forteller, er at den dømte har utenlandsk bakgrunn. Flere utro tjenere på innsiden av eksempelvis PU, har vært suspendert. Alle skal ha utenlandsk bakgrunn.

 

Samtidig skal mønsteret i politi-Norge generelt, og i Oslo spesielt, være at personer med utenlandsk bakgrunn ikke rapporterer inn «sine egne» i samme system. En kurder fra Irak vil altså legge inn informasjon om for eksempel en somalier eller pakistaner, men ikke om en kurder fra Irak.

 

Internt i politiet har det lenge vært mistanke om at lojaliteten til egne familier og miljø står fremst. Dette er alvorlig, og det fordrer resolutt handling.

 

 

Det er vår egen ungdom som utøver volden

 

Publisert 5. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

Ungdomskriminaliteten har økt kraftig i Oslo de siste årene, og mer brutal vold blir begått av stadig yngre gjerningspersoner, kunne Dagsrevyen fortelle oss en tirsdag i februar 2018. Leder av enhet for forebygging i oslopolitiet, Janne Stømner, var gjest i studio og ble intervjuet: – Det som vi ser på vår statistikk når det gjelder ungdomskriminaliteten, det er at det er ungdom, født og oppvokst i Oslo, og det er ungdom som bor i Oslo som utøver kriminaliteten. Og det tenker jeg er viktig for oss som politi i Oslo, og Oslo, å vite; at det er vår egen ungdom som utøver kriminaliteten.

 

Fra kommentarfeltet: Disse er ikke våre ungdommer, ikke norske og vil ikke bli det på 10 generasjoner. Men det merkelige er at politiet (som mangler ressurser) driver "forebyggende". Når ble det politiets oppgave å bruke ressurser på dette? Skal noe forebygges så er det en oppgave NAV og sosialapparatet. Politiets forebygging virker som en varmestue for feigingene i korpset som ikke våger være ute i gate å brette ramp, men heller vil slepe rundt på reflexbamsen og dele ut klistremerker og refleks i barnehager og skoler dagtid mellom 08 - 16.

 

 

Da er det ikke mye igjen

Publisert 3. mars 2018

Geir Eriksen

 

FRP har i klare ordelag tatt avstand fra DF i Danmark og SD i Sverige.

I tillegg tar FRP avstand fra Brexit, Trump, Wilders, Marine le Pen - og FRP er selvfølgelig motstander av å flytte ambassaden til Jerusalem.

 

Da var det ikke mye igjen - kun pils i parken. Men den forsvinner fort under sharia

 

 

Hva om vanlige mennesker en dag får nok av innvandringen?

 

Publisert 1. mars 2018

Niels Bøhn

 

Hva om vanlige mennesker en dag får nok av innvandringen? Har godhetsprofetene tenkt seg den tanken? Hva om det dukker opp et høyreradikalt parti som lover å stenge grensen og kanskje til og med å kaste ut store innvandrergrupper? Vil ikke ganske mange kunne finne på å stemme på et slikt parti? Kanskje ikke i dag. Men hva om 10–15 år da 20–30 prosent av befolkningen kan komme fra land som Afghanistan, Syria og Somalia om dagens utvikling får fortsette?

 

 

Flagg med rasistiske motiv

 

Publisert 27. februar 2018

Odd Olav Bjørn

 

En kvinne i den amerikanske byen Seattle sendte inn et nyhetstips til den lokale avisen om at det mulig hang et flagg med rasistiske motiv i en gate der hun bor. Etter at avisens journalist ankom stedet fant man ut at flagget som det kom inn bekymringsmelding om, var det norske flagget.

Saken om det norske flagget har ligget på førsteplass over "mest leste" saker hos The Seattle Times.

 

 

Strid om afghansk familie satt i kirkeasyl eller ikke

 

Publisert 25. februar 2018

Odd Olav Bjørn

Biskop i Bjørgvin Halvor Nordhaug er svært opprørt over at politiet har hentet en afghansk familie ut av kirkeasyl. – De var ikke i kirkeasyl, sier politiet.

 

– Det er mye jeg reagerer på. For det første er det svært kritikkverdig at politiet ikke respekterer kirkeasylet. Det er et brudd på den praksisen som har vært, og på retningslinjene fra Justisdepartementet, sier Nordhaug.

Politiets utlendingsenhet (PU) hevder på sin side at bygget til den frikirkelige menigheten Nytt Liv på Fitjar i Hordaland, der trebarnsfamilien hadde søkt tilflukt, ikke lenger er et kirkerom.

 

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ble varslet i forkant av aksjonen, opplyser Justisdepartementet.

 

 

Haukeland sykehus får sykehusimam

 

Publisert 23. februar 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Sykehusprest Liv Ingrid Svela har sørget for at Haukland får en fast ansatt sykehusimam, den første i sitt slag ved norske sykehus.

 

Vi opplever at vi får flere forespørsler fra muslimer enn fra andre trossamfunn, sier Liv Ingrid Svela, seksjonsleder for Prestetjenesten og etikk. Hun er også sykehusprest ved ¬Haukeland universitetssykehus i Bergen.

 

Svela og sykehuset er helt i sluttfasen av å ansette en ¬sykehusimam. Det blir første gang en imam blir formelt tilknyttet et sykehus i Norge på denne måten. Sykehuset har lenge kunnet tilby samtalepartnere fra andre trossamfunn enn Den norske kirke, men Svela har lenge hatt et ønske om å få ansatt en imam.

 

Imamen, som er tilknyttet en moské i Bergen, har den siste tiden vært mye på sykehuset i forbindelse med et prosjekt, og Svela ønsker nå å gi ham en stilling. Det er bare formaliteter som gjenstår før det er i boks.

 

Og i fremtiden har kanskje ikke sykehuset prest lenger, etter initiativ fra sykehusimamen – eller?

 

 

Stortingets administrasjon ekspanderer

 

Publisert 13. februar 2018

Oddbjørn Jonstad

Den 28. januar 2018 kunne en i en herværende avis lese at Stortingets administrasjon skulle ansette ny direktør. Direktøren skulle lede Stortingets administrasjon som er organisert i syv avdelinger med ca. 500 ansatte. Siden det er 169 representanter blir fasiten nesten tre ansatte pr. representant. For tre år siden var Stortingets driftsbudsjett på 870 millioner kroner, det vil si over fem millioner kroner per stortings-representant. Og enda er det noen som påstår at vi ikke har korrupsjon her i landet.

 

Les mer på politikerkontoret.no og hjemmesitterpartiet.no

 

 

Autoritære toner fra Aftenposten

 

Publisert 8. februar 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Når de store techgigantene har samme samfunnssyn som Aftenposten, Trine Skei Grande og CNN, begynner ytringsfriheten å få det trangt.

 

Aftenpostens leder mener det er tvil om nettsteder som Document bør omfattes av pressens egen selvdømmeordning, PFU. Aftenposten mener at vi er «aksjonsgrupper snarere enn seriøse medier» og at «det vil virke urimelig legitimerende i det hele tatt å la dem omfattes av selvdømmeordningen.»

 

Aftenposten og norske medier har uten unntak ført en kampanje mot USAs president siden han stilte som kandidat. Deres favorisering av Hillary Clinton har vært utilslørt og pinlig etter hvert som den ene skandalen har avløst den andre. Hvis det er noen som fortjener begrepet aksjonsgruppe, så er det Aftenposten. Norske medier generelt svikter sin informasjonsplikt.

 

 

Generalforsamling i NRK

 

Publisert 3. februar 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Statsråden (Helleland) uttrykte på generalforsamlingen i 2017 at hun var tilfreds med at tilbudet til nasjonale minoriteter er forbedret, og at tilsynet slår fast at NRK ivaretar kravene om å formidle kunnskap om ulike grupper og om mangfoldet i det norske samfunnet, og skaper arenaer for debatt og informasjon om Norge som et flerkulturelt samfunn. Generalforsamlingen fattet også følgende vedtak: Generalforsamlingen samtykker til at NRK deltar som eier i Faktisk.no AS. Lønn utbetales som følgende: Styreleder kr 262 789 (Birger Magnus), nestleder kr 155 668 (Gunvor Ulstein) og øvrige medlemmer kr 107 648.

 

Det statlige aksjeselskapet NRK har bestemt at Norge i fremtiden skal være et flerkulturelt samfunn. God lønn har de også!

 

 

For å bevare illusjonen om alt ordner seg

 

Publisert 30. januar 2018

Christian Rongstad

 

Om bare politikere og eksperter kunne basert seg på enkel logikk når det gjelder innvandring - altfor mange analfabeter fra dysfunksjonelle hovedsakelig muslimske land - kunne mye vært oppnådd. Noe så enkelt som at alle tiltak koster og må betales. Som at det som kommer inn i statskassa må være lik eller større enn det som renner ut for at økonomien kan kalles "bærekraftig".

 

I stedet for å basere seg på enkel logikk og regneferdigheter, er det drømmer og visjoner om mulitikultur og peace&love. Og når statistiske data og annen empiri etterhvert begynner å sive inn, gjelder det å pynte og sminke på det hele for å bevare illusjonen om alt ordner seg.

 

 

Ministeren fra Sudan har mer fornuft i hodet enn våre norske politikere

 

Publisert 28. januar 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) er på diplomatisk reise til Nord-Afrika, for blant annet å snakke om flyktningkrisen og hvordan best hjelpe de i nød i området. Der fikk hun høre noe som vil sende sjokkbølger gjennom innvandringslobbyen i Norge. "Vi klarer ikke å integrere afrikanere fra nabostatene våre", sa en minister fra Sudan.

 

Å skape et multikulturelt samfunn i Vesten har vært politikere og medias drøm i mange tiår. Det har dessverre ikke gått seg til. Tvert imot har det skapt fattigdom, underklasser, segregerte boligområder, høy kriminalitet og gnisninger mellom ulike folkegrupper.

 

Nå forteller en minister fra Sudan til Sylvi Listhaug på hennes Afrika-reise at de ikke engang klarer å integrere mennesker fra sine egne naboland, på grunn av forskjellig kultur og religion.

 

I alle fall ser det ut til at ministeren fra Sudan har mer fornuft i hodet enn mange av våre norske politikere. Men kanskje den sudanske ministeren mente at de manglet penger til å kunne integrere flyktninger fra nabolandene, derfor denne henvendelsen til Listhaug. Og de pengene kommer nok!

 

 

Er det noe rart at politikerforakten øker?

 

Publisert 24. januar 2018

Oddbjørn Jonstad

På nyhetene kan en lese og se at politikere fra Høyre, Venstre og FrP holder regjeringssamtaler på badet på Jeløya ved Moss. Men hvem er det som betaler for denne ekstravagansen med overnatting og overdådige måltider? Skattebetalerne selvfølgelig. Dette til tross for at politikerne har egnede lokaler på Stortinget og i området rundt – samt subsidiert mat i Stortingets kantine. Er det noe rart at politikerforakten øker når også FrP ikke duger i regjering til tross for deres egne påstander om det motsatte.

 

På de samme nyhetene kan en se at politioppbudet på Jeløya er stort og kostbart. Hva er det politikerne er redde for? Vi har da et fantastisk demokrati og en gjennomført ytringsfrihet – hvorfor skulle noen komme på tanken å skade en politiker. «Vi er ikke redde» sa statsministeren for en tid siden. Etter det har de montert skuddsikre glass i Stortingsbygningen og barrikadert landets hovedgate - og brukt milliarder på PST og terrorsikring m.a. i regjeringskvartalet. Livvakter er dagligdags, men som sagt; redde er de ikke.

 

En ting er sikkert – de tre damene på Jeløya imponerer ikke med sin politiske tyngde.

 

 

Løgnen ligger i det hun ikke snakker om

 

Publisert 20. januar 2018

Oddbjørn Jonstad

 

I januar 2018 kunne en lese følgende: «Nå ser vi en ny generasjon jenter med minoritetsbakgrunn stå frem. En frihetsgenerasjon. De skal vite at de har min, og vår, fulle støtte.» Dette var det viktigste budskapet i statsminister Erna Solbergs femte nyttårstale.

 

Modige jenter og kvinner med minoritetsbakgrunn har det siste året tatt sin rettmessige plass i det offentlige rom. Det er heldigvis ikke et nytt fenomen, men er blitt tydeligere. Noen av disse kaller seg «de skamløse jentene». De er heldigvis ikke alene, og står på skuldrene til moderne pionerer som har gått foran. Men de opplever sterk motstand, også i form av «grove trusler og hets».

 

Fra kommentarfeltet i det samme media: Flott tale! Synd den ikke gjenspeiler virkeligheten. Løgnen ligger i det hun ikke snakker om. Dette var kun et oppgulp av den gale Agenda 21, ispedd det vanlige PK søppel om multikultur - at vi skal fortsatt få motta uønskede personer som ikke har noen grunn til å være her. Det kom ikke frem i talen at Norge er et lite land i verden.

 

 

Vi har ikke lengere har et demokrati

 

Publisert 16. januar 2018

Halvor Thoresen

 

Det største problemet er at vi ikke lengere har et demokrati, og at til og med de borgerlige ivrer for globaliseringen. Muligens går de litt stillere i dørene når det gjelder antallet kolonister som skal bosettes permanent i Norge hvert år, men det er jo bare marginalt bedre enn alternativet, noe ala skal vi ta imot 5.000 eller 10.000 hvert år. Og det, kombinert med utplasserte ideologister i sentrale stillinger i forvaltningen, så er vi låst fast uansett.

 

Det vil si, det går den veien høna sparker uansett så lenge man legger sin lit til at det etablerte skal rydde opp i det kaoset de har stelt i stand. Den eneste forskjellen på de er tempoet. Her trenges det helt nye kluter og en massiv og vedvarende informasjonskampanje for å få fram hva som egentlig er i ferd med å skje og konsekvensene av dette. Første steget kan være ett upartisk krav om desentralisering av makten og krav om ett folkedemokrati. Det er vel noe de aller fleste borgerne kan slutte opp om uavhengig av politisk farge.

 

 

Fyrverkeri avfyrt mot folk på kjøpesenter i Oslo

 

Publisert 8. januar 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Politiet har i løpet av onsdagskvelden 27. desember 2017 rykket ut to ganger på melding om at en gruppe ungdommer skyter fyrverkeri mot folk ved utgangen av Stovner senter i Oslo. Politiet kan allikevel ikke gjøre noe mot gruppen av ungdommer da de «ikke kan knytte dem til hendelsen». Eller angrepet, om man vil. For det må da kalles et angrep når raketter bevisst rettes mot folk? Fyrverkeri som angrepsvåpen har man sett i flere år i Sverige. Så det var bare et tidsspørsmål før det kom til Oslo. Det blir vel litt mer fest over steinkastingen med raketter og smell. Befolkningen på Stovner er ca. 88 % innvandrere.

 

Israel repatrierer asylsøkere og migranter

 

Publisert 4. januar 2017

Oddbjørn Jonstad

 

Israel skal de neste tre månedene deportere rundt 38.000 asylsøkere og migranter fra Eritrea og Sudan til andre afrikanske land.

 

Et forslag fra statsminister Benjamin Netanyahus høyreregjering fikk i november tilslutning fra den israelske nasjonalforsamlingen.

 

Israel gir nå de 38.000 afrikanerne frist til utgangen av mars med å forlate landet og gir dem som drar frivillig rundt 28.000 kroner i reisepenger.